For en vinterferieuke vi går inn i!

I Nordkraft Arena er det full rulle på isen hele uke med Åpen Hall og Artic Kis on ice, se våre åpningstider HER

Hva er Arctic Kids?

Arctic Kids festivalen 2021 er årets gladnyhet for eventyrlystne barnefamilier som elsker å oppleve, mestre og lære sammen.

Sammen med våre juniorambassadører Molly, Lykke og Milo inviterer vi til et storslått vintereventyr i hele Narvikregionen.

Gjennom to og en halv uke fra 25. februar til 14. mars skal vi aktivere alle sansene i jakten på de minnerike opplevelsene.
Vi skal se, høre, smake og føle den arktiske sjela.

Med regionens dyktige opplevelsesleverandører som veivisere skal vi ake og ri, klatre og stå på ski. Vi skal male, danse og synge, kjøre hundespann og Norges eneste arktiske tog, sove i ekte snøhuler og ule til ulver.

Ikke minst skal vi lære. Om mat og kultur, miljø og natur. Er du litt aktiv og følger godt med, kan nettopp du ende opp med å bli årets Arctic Kid.

I enden av det store vintereventyret samler vi all magien i vår egen Arctic Kids Movie til toner fra samisk joik og afrikanske rytmer.

Kom å bli med – kom å bli en ekte Arctic Kids.

Hva er Arctic Kids on ice?

Her får ekte Arctic Kids testet både balansen, koordinasjonen, styrken og kondisjonen på en spennende og morsom måte!

Vi øver, leker og tester oss både med og uten kølle og puck.

Å gå på skøyter er en helt egen følelse. Følelsen av fart og spenning er til å ta og føle på. Både balansen, styrken, kondisjonen og evnen til koordinering av flere ting samtidig testes helt og fullt.

Dette gjøres på en spennende og morsom måte, vi øver, leker og tester oss både med og uten kølle og puck. Arctic Kids on Ice er fullspekket med øvelser, gøy og moro!

Varighet:

  • Aldersgruppe 6- 12 år, Kl. 10:00 – 12:00

Pris: kr. 100 per deltager

Møteplass: Nordkraft Arena

Inkludert i prisen: Skøyter, hjelm, kølle og puck

Krav: Vinterklær, ski utstyr og hjelm

Antall: Maksimum 30 deltagere

BOOK HER