Foto: Kalle Punsvik

Er du initiativrik og allsidig?

En av våre driftsteknikere går over i ny stilling og vi søker derfor hans etterfølger. Vi søker etter deg som er initiativrik og allsidig, som har erfaring innenfor ett eller flere av disse områdene; bygg, vedlikehold, tekniske anlegg, ventilasjon og SD-anlegg. Du må ha relevant utdannelse, fortrinnsvis med fagbrev, være engasjert, systematisk, serviceinnstilt, tillitsskapende, nøyaktig og ha førerkort klasse B. Du må like å omgås mennesker og kommunisere godt.

Vi arbeider i et positivt og aktivt miljø der våre kunder og oppdragsgivere settes i sentrum. Prøvetiden er seks måneder. Tiltredelse etter avtale. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsted er på våre bygg og eiendommer i Narvikregionen, med en vesentlig del av stillingen er knyttet til Nordkraft Arena og drift av ishallen. Det vil måtte påregnes noe arbeid på ettermiddag/kveld i hockeysesongen.

For nærmere opplysninger kontakt:

Daglig leder i Nordkraft Arena Kjell Rognsås

Telefon 970 98 333

E-post: kjell@narvikgaarden.no

Adm.direktør i Narvikgården Bjørnar Evenrud

Telefon 992 31 254

E-post bjornar@narvikgaarden.no

Søknadsfrist er 20. september 2019.

Søknad inneholdende CV og kopi av attester og vitnemål sendes til post@narvikgaarden.no eller Narvikgården AS, Postboks 540, 8507 Narvik.

 

Narvikgården-konsernet jobber med tilrettelegging for næringsetableringer, trivsel og positiv utvikling i Narvik. Vi har som mål å lykkes gjennom aktivt og nært samarbeid og langsiktig tenkning sammen med vår eier Narvik kommune, næringslivet og innbyggerne i og rundt Narvik kommune. Selskapet har som forretningsidé å drive eiendoms- og sentrumsutvikling primært innenfor egne arealer, samt drift og utvikling av egen eiendomsmasse.